Üdvözlünk a Dobogó Pincészetnél!

Image

A Dobogó Pincészetet 1995-ben alapította a Zwack család, mellyel Izabella egyik gyerekkori álma valósult meg. Jelenleg a Pincészet Zwack Izabellán kívül a borász, Domokos Attila tulajdonában áll. A „Dobogó” szóban hallható a dűlőkből hazatérő lovak patkójának a dobogása, viszont a szó szívdobogást is jelent. Szőlőik összesen 5 hektár nagyságú területen fekszenek Tokaj-Hegyalja szívében, Mád leghíresebb történelmi dűlőiben. Legfontosabb céljuk, hogy Magyarország és a világ számára megmutassák Tokaj friss, vibráló, izgalmas arcát nem csak az aszúk, hanem a száraz borok tekintetében is, úgy, hogy közben hűek maradnak a borvidék több száz éves múltra visszatekintő kiváló hagyományaihoz. A pincészet természethű szemlélettel azonosulva műveli a szőlőt és készíti a borokat 2003 óta.

Borkóstoló

A borkóstolók és pincelátogatások hétköznap és hétvégén is elérhetőek előzetes bejelentkezéssel. Kóstolóink 3-5 bor kóstolását és a borházunkban, illetve a 150 éves pincénkben tett túrát foglalják magukba.

Borkóstolási lehetőségeinkről a +36/47-552-147-es telefonszámunkon, illetve a dobogotokaj@t-online.hu email-címünkön tud érdeklődni.

Dobogó Pincészet Kft.

H-3910 Tokaj, Dózsa György út 1.
Tel.: +36 (47) 552 147
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
GPS: 48.125975, 21.406344
www.dobogo.hu

logo

SZÉCHENYI2020 PÁLYÁZAT

Borkóstoló / Pincelátogatás

Borkóstolók és pincelátogatás előre egyezetett időpontban. Kérjük vegye fel velünk e-mailen vagy telefonon a kapcsolatot!
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…